JWE Support is een jonge onderneming die gespecialiseerd is op het gebied van Branding, Marketing, Sales en Management Support. Het eenmansbedrijf uit Elburg wordt gerund door Jaap Westerink die de laatste 10 jaar vooral een netwerk opgebouwd heeft binnen de Christelijke uitgevers- en Retail branche. Daarvoor heeft Jaap enkele decennia lang ervaring opgedaan in diverse management- en marketingfuncties binnen het bedrijfsleven.

Jaap Westerink

JWE Support bemiddelt in de verkoop van producten uit het assortiment van de volgende opdrachtgevers:

Stichting Ecovata

Stichting Ecovata

Het doel van Stichting Ecovata is het uitdragen van het evangelie van Jezus Christus. Ze gebruiken onder andere eigentijdse gospelmuziek als middel om dit doel te bereiken.

 

ga naar de website van Stichting Ecovata

ga naar de website van Gospel uit de Lage Landen

NEEMA Media B.V.

NEEMA Media B.V.

De missie van NEEMA is mensen in contact brengen met inspirerende content die hen dichter bij God kan brengen.

Daarbij richtte NEEMA zich in eerste instantie op films (faith based movies) en is zij de enige, gespecialiseerde, christelijke filmdistributeur en -uitgever in de BeNeLux. Na een aantal jaren werd zij gevraagd door internationale muzieklabels en distribueert zij gospelmuziek van Hillsong, Integrity Music, Provident en Word. Vervolgens is NEEMA een fusie aangegaan met de meer dan 50 jaar oude boekenuitgever Vuurbaak. Samen brengen zij boeken en luxe magazines voor een breed publiek.

 

ga naar de website van Neema

NEEMA Games

NEEMA Games

Als spellenuitgever ontwikkelt NEEMA Games kwalitatief hoogwaardige en originele bord- en kaartspellen voor de nationale en internationale markt. Spellen die willen inspireren op een entertaining manier, de ene keer verdiepend en expliciet, maar ook soms gewoon voor het plezier. Maar altijd Bijbelgerelateerd of gebaseerd op christelijke normen en waarden. De spellenmarkt is booming business!

 

ga naar de website van Neema Games

Uitgeverij Gideon B.V.

Uitgeverij Gideon B.V.

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Het verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

 

ga naar de website van Gideon boeken

ga naar de website van De Barbaar Uitgeverij

DagelijkseBroodKruimels

DagelijkseBroodKruimels

Dagelijks inspirerende christelijke afbeeldingen, video’s en teksten gecreëerd door een community die het voor iedereen mogelijk maakt om geloven op een creatieve manier te uiten.

 

ga naar de website van Dagelijkse Broodkruimels

Scholten Uitgeverij

Scholten Uitgeverij

Cees Scholten en team zijn ruim tien jaar actief als christelijke uitgeverij. In die tijd hebben ze veel mooie nieuwe christelijke boeken uitgegeven. Je kunt bij hen terecht voor christelijke romans, bijbelse dagboeken, gedichtenbundels, bijbelstudieboeken, biografieën en nog meer christelijke lectuur.

 

ga naar de website van Scholten Uitgeverij

Uitgeverij Vuurbaak

Uitgeverij Vuurbaak

Met de boeken wil Vuurbaak uitzicht, verdieping, richting en kennis bieden, als lichtdrager en oriëntatiepunt in een veranderende wereld. Daarnaast willen ze troost, bemoediging, hulp en verhalen bieden, als een metgezel en medepelgrim op een reis die niet zelden met een omweg gaat.

 

ga naar de website van Uitgeverij Vuurbaak

ga naar de website van Uitgeverij Plateau

ga naar de website van Uitgeverij Brandaan

ga naar de website van Adieu Media

W2 Support

W2 Support

W2 Support is dé specialist als het gaat om waterwerken. Het team is gespecialiseerd in het ontwerpen van diverse maatwerkproducten.

En ze gaan verder dan alleen adviseren en leveren. U bent tevens verzekerd van een vakkundige installatie en deskundige ondersteuning.

 

ga naar de website van W2 Support

Aanrijdbeveiliging Nederland

Aanrijdbeveiliging Nederland

Snelle levering én montage van aanrijdbeveiliging en belijning; dat is het uitgangspunt van Aanrijdbeveiliging Nederland. Veel is uit voorraad leverbaar, dus uw kapot gereden paaltje of vangrail kan dezelfde dag nog worden vervangen.

Naast het leveren van producten bestaat de optie om de wegbeveiliging te laten monteren door de specialisten van Aanrijdbeveiliging Nederland.

 

ga naar de website van Aanrijdbeveiliging Nederland

Wilt u meer weten, neem gerust contact op:

van Gulickstraat 5
8081 AR Elburg

NL001557601B07