Jaap Westerink is ambassadeur van Christelijk Podium

JWE Support is een jonge onderneming die gespecialiseerd is op het gebied van Branding, Marketing, Sales en Management Support. Het eenmansbedrijf uit Elburg wordt gerund door Jaap Westerink die de laatste 14 jaar vooral een netwerk opgebouwd heeft binnen de Christelijke uitgevers- en Retail branche. Daarvoor heeft Jaap enkele decennia lang ervaring opgedaan in diverse management- en marketingfuncties binnen het bedrijfsleven.

Jaap Westerink

JWE Support bemiddelt in de verkoop van producten uit het assortiment van de volgende opdrachtgevers:

Stichting Ecovata

Stichting Ecovata

Het doel van Stichting Ecovata is het uitdragen van het evangelie van Jezus Christus. Ze gebruiken onder andere eigentijdse gospelmuziek als middel om dit doel te bereiken.

 

ga naar de website van Stichting Ecovata

ga naar de website van Gospel uit de Lage Landen

NEEMA Media B.V.

NEEMA Media B.V.

De missie van NEEMA is mensen in contact brengen met inspirerende content die hen dichter bij God kan brengen.

Daarbij richtte NEEMA zich in eerste instantie op films (faith based movies) en is zij de enige, gespecialiseerde, christelijke filmdistributeur en -uitgever in de BeNeLux. Na een aantal jaren werd zij gevraagd door internationale muzieklabels en distribueert zij gospelmuziek van Hillsong, Integrity Music, Provident en Word. Vervolgens is NEEMA een fusie aangegaan met de meer dan 50 jaar oude boekenuitgever Vuurbaak. Samen brengen zij boeken en luxe magazines voor een breed publiek.

 

ga naar de website van Neema

NEEMA Games

NEEMA Games

Als spellenuitgever ontwikkelt NEEMA Games kwalitatief hoogwaardige en originele bord- en kaartspellen voor de nationale en internationale markt. Spellen die willen inspireren op een entertaining manier, de ene keer verdiepend en expliciet, maar ook soms gewoon voor het plezier. Maar altijd Bijbelgerelateerd of gebaseerd op christelijke normen en waarden. De spellenmarkt is booming business!

 

ga naar de website van Neema Games

3:16 Europe Distributors

3:16 Europe Distributors

Het is ons persoonlijk verlangen om in de eerste plaats Jezus Christus te dienen in ons persoonlijk leven, maar in de tweede plaats ook in en door wat wij doen. Wij zien ons werk niet alleen als een zaak, maar ook gedeeltelijk als een bediening. Wij dienen het lichaam van Christus door allerlei christelijke producten beschikbaar te stellen aan christelijke boekwinkels en consumenten in heel Europa en de rest van de wereld.

 

ga naar de website van 3:16 Europe Distributors

Uitgeverij Gideon B.V.

Uitgeverij Gideon B.V.

Gideon is een christelijke uitgeverij voor het hele gezin en het hele lichaam van Christus. Het verlangen is dat jij God beter leert kennen door onze boeken.

 

ga naar de website van Gideon boeken

ga naar de website van De Barbaar Uitgeverij

Scholten Uitgeverij

Scholten Uitgeverij

Cees Scholten en team zijn ruim tien jaar actief als christelijke uitgeverij. In die tijd hebben ze veel mooie nieuwe christelijke boeken uitgegeven. Je kunt bij hen terecht voor christelijke romans, bijbelse dagboeken, gedichtenbundels, bijbelstudieboeken, biografieën en nog meer christelijke lectuur.

 

ga naar de website van Scholten Uitgeverij

Uitgeverij Vuurbaak

Uitgeverij Vuurbaak

Met de boeken wil Vuurbaak uitzicht, verdieping, richting en kennis bieden, als lichtdrager en oriëntatiepunt in een veranderende wereld. Daarnaast willen ze troost, bemoediging, hulp en verhalen bieden, als een metgezel en medepelgrim op een reis die niet zelden met een omweg gaat.

 

ga naar de website van Uitgeverij Vuurbaak

ga naar de website van Uitgeverij Plateau

ga naar de website van Uitgeverij Brandaan

ga naar de website van Adieu Media

Gospel Recordings Nederland

Gospel Recordings Nederland

Gospel Recordings Nederland is een interkerkelijk zendingsgenootschap dat als doel heeft het evangelie te verkondigen in alle talen van de wereld.
Dat gebeurt wereldwijd met behulp van audiomaterialen in zoveel mogelijk talen en dialecten. De prioriteit ligt bij de onbereikte bevolkingsgroepen en schriftloze culturen.
In bijna 6500 talen zijn opnames beschikbaar, die u bij ons kunt bestellen of zelf kunt downloaden.

 

ga naar de website van Gospel Recordings Nederland

City Bible Foundation

City Bible Foundation

City Bible Foundation wil Gods Woord wereldwijd gratis of voor de kostprijs verspreiden en toegankelijk maken in elke beschikbare taal. Het doel van dit alles is dat Jezus Christus, de Zoon van God, zal worden aanvaard als de persoonlijke Redder en Verlosser. Omdat er steeds meer migratie en integratie van talen is zou Gods Woord beschikbaar moeten zijn in elke taal die wordt gesproken en gelezen in elk land.

 

ga naar de website van City Bible Foundation

Wilt u meer weten, neem gerust contact op:

van Gulickstraat 5
8081 AR Elburg

NL001557601B07